2021-01-08 16:30:48

Predbilježbe za upis u prvi razred školske 2021./2022. godine

Dragi roditelji,

ovim putem Vas obavještavamo da će se  u vremenu 25.1. - 29.1. 2021. godine provoditi predbilježbe za upis u prvi razred osnovne škole djece rođene od 1. travnja 2014. godine do 31. ožujka 2015. godine, kao i djece kojoj je prošle školske godine odgođen upis u osnovnu školu ili iz drugih razloga nisu upisana u osnovnu školu, a školski su obveznici. Detaljnije pročitajte u nastavku.

Predbilježbe će se ove godine vršiti putem elektronske pošte upisiskolacres@gmail.com  odnosno telefona /mobitela 051/571-211, 0996565651 

Predbilježba treba sadržavati:

ime i prezime te OIB djeteta datum i mjesto rođenja djeteta adresu stanovanja Ime i prezime te adresu elektronske pošte i brojeve mobitela oba roditelja  kopiju/fotografiju osobne iskaznice roditelja/staratelja potvrdu o boravištu /prebivalištu/, ako ista nije vidljiva na osobnoj iskaznici roditelja/staratelja napomenu ukoliko se radi o djetetu s teškoćama u razvoju ili zdravstvenim teškoćama

( U privitku se nalazi Obrazac za predbilježbu koji je potrebno ispuniti i dostaviti Školi).

Roditelj, odnosno staratelj povratno će po predbilježbi dobiti datume sistematskog pregleda i psihologijskog testiranja djeteta te ostale upute.

Roditelj, odnosno staratelj djeteta, koji želi ostvariti mogućnost prijevremenog upisa u prvi razred osnovne škole ili privremenog oslobađanja obveze upisa u 1. razred osnovne škole može dodatne informacije potražiti u školi na navedene brojeve telefona i mobitela, na mrežnoj stranici Škole ili kod nadležnog školskog liječnika.

Željka Matovinović, pedagoginja

Priloženi dokumenti:


INFORMATIVNI OBRAZAC 2021.-2022.

JAVNI POZIV

PLAN UPISA

Obrazac za predbilježbu

Zahtjev za prijevremeni upis u 1. razred osnovne škole

Zahtjev za privremeno oslobađanje od upisa u 1. razred osnovne škole


 


Osnovna škola Frane Petrića Cres